Lieve Vereycken

Het doet de ronde:
“hamsteren is een zonde”.
Maar eerlijk gezegd:
op elk boek dat ik vond over Lieven Gevaert had ik mijn hand al gelegd.

Mijn ophokplicht,
werd dan ook door het lezen over een inspirerend leven verlicht.
Tot wat reflectie en herziening voelde ik me verplicht.
Lachertjes en disclaimer toevoegen aan gestelde veranderdoelen?
Is dat echt wat we bedoelen ?

Een theorie over verandering

Ik grijp het momentum om een toekomst te wensen waarin nog beter geleefd wordt dan weleer.
Iedereen integreert nieuwe bouwstenen voor een duurzame welvaart.
Iedereen beweegt en weegt !
Op de toekomst!

Maar vooreerst wens ik iedereen gezond uit de Corona Crisis komt.

Vervolgens sterker?
Laat het bewaarheid worden.


Links en achtergrond informatie
  • Over Lieven Gevaert op Wikipedia – klik hier.

  • De Koning en de Koningin zijn traditiegetrouw peter of meter van de zevende zoon of dochter van een gezin, op voorwaarde dat het kind deel uitmaakt van een ononderbroken reeks van jongens, respectievelijk meisjes – klik hier.

  • “Rome Calls for AI Ethics” is gepubliceerd op 28 februari 2020 – klik hier voor de volledige tekst.

  • Via Threefold Netwerk komt 3bot, TFF grid en TFF token verder te beschikking. Het zijn bouwstenen om aan volgende fase van welvaart mee te bouwen. Co:Inpetto is omgevormd naar een lokaal chapter voor Threefold Netwerk. Co:Inpetto is eveneens partner van Weconomics Foundations en lid van MyData.